Bemutatkozás

Tip: Kapcsolat, Szállítási és fizetési módok

Áruházunkat angol eredetű OutletExpert indította el 2006 évben.

Minőségi világmárkájú férfi, női és gyermek ruházati termékek, valamint sportfelszerelések és kiegészítők széles választékával állunk vásárlóink rendelkezésére!

Folyamatosan törekszünk vásárlóink teljes megelégedésére!

Előnyeink:

 

 Közép Európában – Csehország, Szlovákiában, Romániában vagyunk jelen. Vásárloink elégedetsége alapján Magyaroszágon is megnyitottuk internetes webáruházunkat.

 Célunk, hogy mindig az adott pillanat legnépszerűbb és legkeresettebb divat és sport márkák legjobb termékeit áruljuk. Cégunk közvetlen impotőr Angliából, így az árakat nagyon kedvező, alacsony szinten tudjuk tartani.
 Kínálatunkban előforduló világmárkákat az Adidas, Nike, Reebok, Puma, Ecko, Everlast, stb. képezi, továbbá a divatos Victoria´s Secret, Tommy Hilfiger, CK, Cache Cache, Smash, Diesel, Pilot, Vero Moda, GAP, H&M, George márkák széles választékával rendelkezünk. Közeljövőben szeretnénk több világmárkával, pl. Diesel, Ed Hardy, D&G bőviteni a válásztékot.

 Webáruházunkban csak eredeti, minőséges, garanciás termékeket forgalmazunk.

 Áruházunk készletét folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy Önnek mindig a legjobbat, a legjobb áron és minőségben tudjuk biztosítani. Verhetetlen árainknak és a megbízható kiszállításnak köszönhetően nálunk valóban kényelmes és élvezetes a vásárlás.
 Webáruházunkban az általunk kínált termékeket a lehető legjobb minőségű fényképekkel illusztrálva tüntetjuk fel. Igyekszünk az Ön választását a legnagyobb mértékben megkönnyíteni és elvárásait az Ön legnagyobb megelégedetségéhez teljesíteni.

 A 11.000,- Ft-ot meghaladó megrendelésnél a csomag kiszállítása szállítási költségtől mentesül. Parfümökre, illatokra, kozmetikai termékekre és szemüvegekre nem vonatkozik a díjmentes kiszállítás, az áruk nem számítódik az ingyenes postaköltségbe.

 Célunk a rövid szállítási határidő. A megrendelések 95%-át 24 órán belül kiszállítjuk.

 A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.